ویلای متقارن

Uncategorised

Rate Total: 73% - 1 votes
73%

ویلای متقارن

این طراحی ویلا در واقع بازسازی یک عمارت قدیمی مربوط به دهه 1980 است. سایت آن در یک ملک وسیع، خارج از شهر Maryland در بخش شرقی ایالات متحده آمریکاست. 

زوج صاحب این ویلا برای بازسازی آن با شرکت های مختلف معماری مشورت کردند و نهایتا کار را به شرکت چهارم از واشنگتن دی سی سپردند که به گفته آنها، معماران آن شرکت به ایده ها و خواسته های آنان خوب گوش سپردند.

خواسته صاحبان ویلا، راحتی و ظرافت در فضا، معمار آن، Ralph Cunningham را به سازماندهی این ویلای مسکونی مانند خانه های ییلاقی سنتی با دو بال گشوده در طرفین یک پاویون مرکزی سوق داد. در عین حال که چیدمان فضایی متقارن ممکن است به نظر دلتنگ کننده برسد، اما این ویلا، دارای فضایی روشن با هوایی مطبوع است.

روکار سنگ، از نظر بصری اندازه آن را کاهش می دهد، به ویژه بخش عقبی را که تا سه طبقه ارتفاع یافته است. پنجره های بزرگ مقدار زیادی نور را وارد فضا می کنند و با نوارهای گرافیکی ماهگونی اطرافشان، برجسته می شوند.

 در داخل، مبلمان ساده و رنگ های ملایم، تسلیم نماهایی از طبیعت اطراف ویلا شده اند. به گفته معمار طرح، کم رنگ کردن مرز داخل و خارج، مد نظر بوده است، بنابراین ارتباط بین ویلا و لندسکیپ بیرونی بسیار مهم است.

در طراحی و بازسازی ویلا تصمیم به قرار دادن بنای جدید در همان مکان ویلای قدیمی گرفته شد، روی دامنه تپه ای که به وسیله درختان بلندی محصور شده است.

این نحوه قرارگیری، دسترسی زیرزمین را در بخش پایینی به بیرون فراهم می آورد. این طبقه شامل یک اتاق بازی و سینمای خانگی و یک استخر است که در سرتاسر سال این خانواده با دو فرزند، از آن لذت می برند. یک پارکینگ مجزا نیز در جلوی ویلا از طریق یک تونل زیرزمینی به این طبقه مرتبط است.

فضاهای اصلی شامل آشپزخانه، اتاق نشیمن و اتاق خواب اصلی در بخش عقبی این ویلا قرار دارند و از نماهای لذت بخش علفزار و رودخانه بهره مند هستند. برای حفظ این دید و منظر، استخر قدیمی تخریب شده و یک استخر بدون لبه روی تراس، در امتداد بخش پایینی ویلا ساخته شده که از طبقه اصلی قابل دید نیست.

طراح لندسکیپ آن Kevin Campion به گذار نرمی بین ویلا و پیرامون طبیعی آن، به واسطه تراسها، آب نماها و گلکاری های لایه ای نائل آمده است. با توجه به دیوارهای کوتاهی که سنگ های ویلا را به درون محوطه سازی می کشانند، به نوعی باغ ادامه ای از معماری است.

از سواره راه شنی یک دروازه با سنگ های تراورتن به یک سرسرای ورودی با ارتفاع زیاد می رسد. یک طرف این هال به اتاق نشیمن بسیار بزرگی با نماهایی به تراسهای سنگی و سبز وجه شرقی ویلا می رسد. سمت دیگر به اتاقی می رسد که خانم صاحب ویلا کلاسهای خصوصی برای دانش آموزانش برپا می کند و دارای دسترسی مستقیمی از محوطه پارکینگ و جلوی ویلا است. پشت این فضا یک کتابخانه و یک شومینه است، جاییکه صاحبان ویلا از مطالعه و تماشای تلویزیون لذت می برند. در پشت سرسرا دیوارهای منحنی به یک آشپزخانه باز و اتاق نشیمن در مرکز ویلا می رسند. اتاق غذاخوری در یک طرف و دفتر خانم صاحب ویلا در طرف دیگر گسترده شده اند.

یک راه پله بین آشپزخانه و اتاق نشیمن به طبقه دوم می رسد. جاییکه اتاق خواب ها در بال شرقی و سوییت مهمان در بال غربی قرار گرفته اند. سوییت مستر مرکز این قسمت اشغال کرده است که بالای اتاق نشیمن پایینی است، با پنجره هایی در سه طرف که نماهایی از رودخانه را فراهم می آورد.

در طراحی داخلی و مبلمان آن از رنگ های نزدیک به لندسکیپ بیرونی استفاده شده است. این ویلا گنجایش پذیرایی از 50 نفر را دارد و برای زمان بازنشستگی این زوج نیز تمهیداتی از جمله نصب یک آسانسور در نظر گرفته شده است.

منبع: Home and Design 

نظرات (0)

0 از 5 براساس 0 رای
هنوز نظری ارسال نشده است

  1. نظرات و سوالات خود را در مورد این ویلا میتوانید با در میان بگذارید
رتبه دهید:
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت
0
Shares