طراحی ویلای لوکس و بزرگ

واژه لوکس عموما مربوط به شرایط و وضعیتی از ثروت، راحتی و آسایش زیاد است. شرایطی که برای همه قابل دسترس نیست و مربوط به قشر مرفهی از جامعه است. همواره طراحی و ساخت بناهای لوکس مورد نیاز حوزه ویلا سازی بوده و با ماهیت طراحی ویلا سازگاری دارد. ویلاهای لوکس دامنه وسیعی از سبک های سنتی تا مدرن و معاصر را در بر می گیرند. مهمترین ویژگی این ویلاها وجود فضاهای زیاد و جزییات پر کار و طراحی های جذاب و خیره کننده است. 

ممکن است تنها شامل یک طبقه باشند و یا در چندین طبقه و نیم طبقه تعریف شوند. این نوع ویلاها با داشتن فضاهای داخلی وسیع، سقف های مرتفع و پنجره های بزرگ، حسی از شکوه، روشنایی و فراخی را خلق می کنند. نماهای لوکس ویلاها دارای ترکیبات حجمی و سطحی زیبا و خاص هستند و می توانند کلاسیک یا مدرن باشند. در حالت مدرن، سطوح شیشه خور وسیع و طرحهای خلاقانه مدرن شکل می گیرد و ویلاهای لوکس کلاسیک دارای جزییات پر کار و چشمگیری هستند که یاد آور ابهت و شکوه است.

در فضاسازی های داخلی تقریبا محدودیتی در چیدمان و ابعاد فضاها وجود ندارد و علاوه بر فضاهای ضروری، فضاهایی نیز طراحی می شوند که صرفا برای راحتی و آسایش بیشتر ساکنان کاربرد دارند.

در حالیکه در ویلاهای معمولی ممکن است فقط یک سوییت مستر وجود داشته باشد، یک ویلای لوکس در بر گیرنده چندین سوییت مستر برای هر کدام از اعضای خانواده و برای میهمانان نیز هست. این اتاق خواب های وسیع دارای حمام و رختکن اختصاصی هستند و در صورت دارا بودن بالکن های مجزا، به سوییت هایی کامل و راحتی تبدیل می شوند. با توجه به سبک غالب طراحی ویلا، انتخاب مبلمان و متریال و رنگ صورت می گیرد و از دکوراسیون هنری و گران قیمت نیز نباید غافل ماند.

فضاهای عمومی می توانند شامل اتاق پذیرایی، نشیمن خصوصی، اتاق تلویزیون، کتابخانه و یا حتی اتاق شومینه نیز باشند. به خصوص اتاق شومینه جایگاه ویژه ای در طراحی داخلی ویلا دارد و در صورت وجود فضای لازم، احساس دنجی و گرمی خاصی به وجود می آورد. هر کدام از این فضاها به فراخور کارکرد و وسعت خود دارای دکوراسیون و تزیینات خاصی هستند. متریال به کار رفته باید از نوع مرغوب و با ظاهر براق و صیقلی باشند. مبلمان لوکس نیز در تناسب با بقیه اجزای ساختاری و غیر ساختاری به تکمیل فضاسازی و طراحی داخلی ویلا کمک می کند.

آشپزخانه نیز باید دارای مساحت قابل توجه، کابینت بندی، کاشیکاری و دیگر جزییات پر کار و لوکس باشد. همچنین یک فضای مطبخ برای پخت و پز و پشتیبانی امور مربوط به آشپزخانه ساخته می شود که در معرض دید نیست. در واقع فضای آشپزخانه قابل دید از فضای نشیمن یا غذا خوری، فضای تمیز، خلوت و شیکی است که صرفا برای سرو غذا یا پذیرایی های مختصر مورد استفاده قرار می گیرد.

بزرگی و زیبایی فضاها از ویژگی های یک ویلای لوکس است و این در مورد سرویس های بهداشتی و حمام ها نیز صادق است. نصب لوازم بهداشتی مرغوب و زیبا، کاشیکاری های جذاب، همچنین نورپردازی های خاص، جلوه زیبایی به این فضاها می بخشد.

  راه پله بزرگ و بسیار لوکس جایگاه ویژه ای در فضاهای داخلی دارد، علاوه بر برقراری ارتباطی شاخص بین طبقات، می تواند به صورت مستقیم یا منحنی با جزییات بسیار و طراحی های گیرا، مرکز توجه باشد. طراحی راه پله در وسط یک وید بزرگ تنوع فضایی جذابی به وجود می آورد.

ویلاهای لوکس و بزرگ باید شامل فضاهای تفریحی و ورزشی نیز باشند. استخر سرپوشیده، سونا، جکوزی، سالن بدنسازی، اتاق های بازی، سینمای خانگی و.. از جمله این فضاها هستند. در این صورت یک مرکز تفریحی-ورزشی خصوصی مختص ساکنان ویلا و میهمانان آنها در دسترس است.

ایوان ها با ابعاد نسبتا بزرگ و متریال و طرحهای جذاب، کفسازی ها و جان پناه های منحصر به فرد همراه با نورپردازی های دیواری و سقفی از المان های غیر قابل منفک ویلاهای لوکس به شمار می روند و به نرمی فضاهای داخلی را به فضاهای بیرونی متصل می کنند. این ارتباط همچنین می تواند از طریق سکوهای عریضی منتهی به استخر زیبا و روبازی شود و فضای بیرونی جذابی برای استراحت فراهم آورد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 4.5]