بازسازی ویلای سنگی

Uncategorised

Rate Total: 73% - 1 votes
73%

معماران : Michel Boucquillon - Donia maaoui

مکان : Tuscany- ایتالیا

سال ساخت : 2010

عکاس : Pietro Savorelli

1

2

این ویلا در شیب های نزدیک Lucca  ، در زمینهای Tuscan ساخته شده است. بنای جدید ویلا- استودیو، کار Michel ، طراح و سازنده ای که برای پیشگامان این حوزه فعالیت می کند و Donia، مهندس، هنرمند و نقاش می باشد. ویلای در صخره در ارتباطی متقابل با طبیعت خلق شده است. درختان زیتون، سنگ های طبیعی و مرمر سفید، اجزای شاخص منظره شیبی هستند که ویلا روی آن واقع شده است، مکانی برای کار و زندگی روزمره و دور از هیاهوی شهر. طرح ویلا " بازگشت به طبیعت" آنگونه که باید، شامل کشف دوباره مهندسی ساختاری بومی و سلایق روستیک نیست بلکه گریزی به واقعیت معاصر و وزن بودن در زمان حال است.

3

4

ویلا در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرد و هم متوجه مسائل اکولوژی است، شامل تقویت منابع حیاتی (استقلال کامل، جمع آوری آبهای ریزشی و باران، استفاده از یک پمپ گرمایی، پمپ خورشیدی، صفحات خورشیدی) و هم سعی در یافتن پاسخی ظریف به توسعه در یک وضعیت خاص دارد. به طور معقولی، اسلوب شناسی اتوماتیک، یک فاصله استراتژیک را با "جعل هویت" حفظ می کند و با مناظر اطراف تلفیق می شود. وظیفه آن ایجاد یک فضای تفریحی در پشت شهر Lucca  می باشد.

وضعیت شیب، لایه هایی از برآمدگی ها و تقسیماتی از سنگ مرمرسفید با درختان سبز زیتون و علفزارهای محلی، حواشی این سایت هستند، همراه با سازه ای آسیب دیده و فضای نشیمنی اضافه شده بین ایوانهای بزرگ که در مقابل فضای کار قرار گرفته است.

5

6\

7

در این طرح، پاسیوها فرم و اعتبار خود را دوباره تعریف می کنند، ایوانهای قاب بندی شده وضعیت قبلی، درج و الحاق توسعه جدید را بیشتر در تناقض قرار می دهند. اسلوب شناسی طرح، از هم اکنون متعهد به حفظ مناظر طبیعی مهم می شود به طوریکه طراحی و توسعه ویلا به عنوان تعهدی به ارتقای قسمتی از شیب سایت، در نظر گرفته می شود. در این شرایط، تصمیم گیری  در مورد یک متریال منفرد مانند سنگ مرمر سفید که برای نماهای بیرونی کل توسعه بنا به کار رفته است، تبدیل به متغیری از انسجام با سنگهای اصلی که ویلا روی آن بنا شده است، می شود، تبدیل به نوعی از توسعه ویلا که ژئولوژی مادی مکان را تغییر می دهد.

8

9

 بدون پوشش یا نقابی، این ویلا روند ترکیبی خود را برای ارائه نوآوری اصلی و علنی خود، به کار می برد. حجم مربوط به فضاهای خصوصی جدید، از توسعه پیشگامانه بنا تبعیت می کند، با یک سقف شیروانی  که کاهش فضاهای بیرونی را با چند بازشو نشان می دهد. این بازشوها به شیوه ای غیرقابل پیش بینی، مرتب شده اند که بنابر پتانسیل های فضای داخلی هستند و در طول این خطوط، ظاهر اصلی را به عنوان فرمی در سنگ تضمین می کنند. رویکرد آنها به رفتار مشابه تقسیم کننده های دیوارهای افقی و حجم خم شده پائینی استودیو، ارتباط دارد.

10

11

12

بر روی دونمای موازی(نمای پشتی مقابل شیب است)، فضای ویلا با شیشه بندیهای کشویی قابل توجهی باز می شود که فضای بیرونی را با قسمت بزرگ نشیمن ادغام می کند و به سادگی، پیچیدگی هایی برای مناطق اشغال شده و خسته کننده، ریتم های بین سنگ های مرمر روی سراشیبی، صراحت فضاهای داخلی و بستر سنگی روی شیب، به وجود می آورند. طرح بندی فضایی اخیر، به عنوان چیدمانی مشخص به داخل آورده می شود، پشت آشپزخانه به فضاهای نشیمن و غذاخوری باز می شود ودر طبقه بالاتر، دواتاق و یک حمام شکل می گیرد.

با طرح کلی و سرراست فضاها، تجهیزات به کار رفته و رفتار ژئومتریک سطوح داخلی، همبستگی با سنگ، بی درنگ و تاکید شده است و رابطه ای مناسب بین برپایی دقیق و خصیصه مادی سطح شیب دار وجود دارد. در طبقه همکف دو مولفه ترکیبی فضا را تعریف می کنند، حجم شومینه( با بهبود عملکرد گرمایی پویا و دو برابر) که شامل یک صفحه تلویزیون و یک پنجره کناری در گوشه است. با تغییر سایه اندازی فصول مختلف، بازشدگی کنجی، زمینه فضا را مانند یک "بوم" حاشیه دار می کند.

13

14

حجم راه پله مارپیچ، مانند یک المان مجسمه ای، به وسیله گشود گی هایی دایره ای شکل، سوراخ شده است. آن بر پایه ویژگیهای مفهومی شکل گرفته است، هم به علت مجاورت مجزایش در فضای یکپارچه سالن و هم به خاطر سایه خشخاش مانند داخلش، بازتابی دیگر از فضای بیرونی در زمانهای خاصی از سال. این راه پله در میان فضای باز و آزاد از میان دو طبقه پایین می رود که بر اندازه و ویژگی کانونی بودنش تاکید می شود، به بیانی غیر لفظی، قلب ویلا.

در طبقه بالا اتاق اصلی، مالک قسمت انتهایی است با رختکن و حمام مخصوص خود، در حالیکه سه اتاق متفاوت دیگر، در طول یک راهروی مرکزی  قرارگرفته اند که در انتها به یک سرویس بهداشتی معمولی می رسد.

در تمام طول شب، ویلا می تواند به منظره ای از ستارگان دید داشته باشد. راه پله پشت بام شبیه بالهای پروانه، وابسته به تاج بالایی ویلا است و سرمایش نرمال هوا را مقدور می کند که یک مولفه مترقی طبیعی را به یک ابزار شگفت آور، در مقیاس خانگی تبدیل کرده است.

15

16

نظرات (0)

هنوز نظری ارسال نشده است

  1. نظرات و سوالات خود را در مورد این ویلا میتوانید با در میان بگذارید
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت