دانش معماری

تحریریه استودیو معماری رضا طاهری

طراحی ویلا-ویلای داتوان-Datuan

1

مکان : چین

طراحان داخلی : Office Coastline

مساحت : 320مترمربع

سال ساخت : 2018

عکاس : Alesandro Wang

 یک زوج جوان برای طراحی ویلایی برای تعطیلات واقع در حومه شهر شانگهای به نام روستای داتوان به ما مراجعه کردند. مزارع کشاورزی پراکنده، رودخانه کوچک، بزرگراه و مجموعه ساختمانهایی با سقف شیب دار، عموما پیرامون این حومه را تشکیل میدهند. خوشبختانه این سایت در حاشیه زمین قرار دارد، در کنار رودخانه کوچک در سمت جنوب غربی و به باغهای هلوی آن معروف است. شوهر عاشق مدرنیسم است و در اولین روز ملاقات، سخنی از لوکوربوزیه را نقل کرد: "خانه، ماشینی است برای زندگی در آن".

این ویلا بر خلاف بناهای رنگارنگ همسایه خود، یک مکعب سفید است. ما این ویلای روستایی را با رویکرد مدرنیستی طراحی کردیم. پنجره ها در ابعاد متفاوت و با دقت جایگزاری شده اند که مرتبط به ترکیب بندی احجام داخلی بنا می باشند.. یک فضای بزرگ باز در ضلع جنوبی به اتاق نشیمن اختصاص داده شده است در حالی که درب ورودی پنهان است. بالکن رو به رودخانه یک مکان شادی بخش است که شخصیت درونگرای بنا را متعادل می کند.

 

از تمام ابعاد این نقشه استفاده می شود، به طوری که فضای این ویلا متراکم شده و مکعبی سه طبقه را پر می کند. اما در این نوع طراحی ویلا داشتن فضای باز داخلی نیز برای ما مهم است، بنابراین سعی کردیم که حسی تماشا گونه و تجربه گردش و تغرج در فضای معماری آن به وجود آوریم. از آنجایی که این ویلا اعضای یک خانواده بزرگ را به عنوان محل دور همی آخر هفته پذیرا است، برقراری روابط فضایی پویادر اتاق نشیمن دو طبقه، در ارجحیت است، از این رو ارتفاعها و زوایای دید چندگانه ای به آن تخصیص داده می شود تا اثر دیدن ودیده شدن خلق شود.

طبقه اول یک پلان باز دارد که افراد می توانند در آن حرکت کنند و از سه راه مختلف به اتاق غذا خوری برسند.

دو سری راه پله، توالی فضایی کل بنا را ماهرانه ایجاد می کنند. اولی به صورت مورب در اتاق نشیمن دو طبقه قرار گرفته است و مستقیم به مرکز بنا می رود. اتاق بازی در طبقه دوم دارای تناسبی شبه مکعبی، تاریک و بزرگ است. مناظر زیبای بیرون و نور پراکنده از پنجره شمالی به درون راه می یابند و جو آرام و ساکتی به اتاق می بخشند.

یک اتاق کودک و یک اتاق مهمان سمت دیگر طبقه دوم را اشغال می کند. کابینت های دیواری با رنگ سبز زنده و آبی روشن اشاره به رنگهای مناظر بیرون دارند.

راه پله دوم یک گردش دارد و در هنگام بالارفتن منظره ای در حال حرکت را به قسمت شمالی فراهم می کند و به نرمی به اتاق خواب طبقه سوم منتهی می شود.

در طبقه بالا یک سوییت خواب در دوسطح و یک تراس قرار دارد. سطح پایین توسط دیوار پیرامونی محصور شده است، جایی که یک بازشوی کوچک به سمت باغ هلو و غروب خورشید داده می شود و سطح بالایی برای لباسشویی و همچنین دیدی پانوراما به انتهای تفرجگاه معماری است.

0
طراحی ویلای مدرن
طراحی ویلا-ویلا در محوطه سازی مصنوع

Related Posts