ویلای Yarrbat

Uncategorised

Rate Total: 73% - 1 votes
73%

ویلای Yarrbat

 مکان:Balwyn- استرالیا

معماران:K2LA Architects

سال ساخت: 2015

عکاس: Jeremy Wright

خیابانی که این ویلا در آن واقع شده است، مانند اکثر خیابان های بخش حومه شرقی ملبورن است. یک خیابان کاملا مسکونی که هیچ سابقه خاص تاریخی ندارد اما شامل نمونه های زیبایی از سبک های مختلف خانه سازی است که در 100 سال گذشته روی داده اند. همچنین شاخصه مهم دیگر این سایت، درختان برگریزی هستند که تغییر فصول را به تصویر می کشند.

در طراحی ویلا خواسته های مشتری و استفاده حداکثر از فرصت های موجود این مکان، در نظر گرفته شده است. سایت ویلا در کنار تپه ای قرار دارد که دارای نمای زیبایی به ناحیه Dandenong Ranges می باشد و نکته مهم، بهره مندی از این نماها و همچنین ترکیب مناسب ویلا با ردیف درختان کنار خیابان بود.

نیازهای عملکردی این ویلا، یک منزل مسکونی بود که برای نسل های مختلف مناسب باشد و در عین استقلال فضاها، تسهیلات سکونتی مشترکی برای خانواده و پدربزرگ و مادربزرگ را داشته باشد. مسئله مهم این بود که هر فرد، درکی از فضا، هم از جنبه خصوصی و هم عمومی داشته باشد.

تعادلی در دسترسی ها و سیرکولاسیون در سراسر بنا ایجاد شده است و یک امکان خاص برای نصب آسانسور وجود دارد که ممکن است در آینده صورت گیرد. 

بنای ویلا با داشتن هویت منحصر به فرد خود، به شدت خصوصی است. پنجره های رو به خیابان، باریک هستند و فقط برای دید تعریف شده ای به پیرامون سبز، کافی هستند. وجهی که رو به خیابان باز می شود، دارای نمای چوبی پویایی است، جاییکه طبقه بالایی با سخت چوبهای با دوام استرالیایی ملبس شده است. این یک بیان ساده از متریال خام و بومی است همراه با بستر صلبی از پوشش پانل های سنگ آبی در طبقه همکف. این فرمهای ظریف نما در سراسر ویلا نیز دیده می شوند.

فضاهای داخلی در عین حال که بسیار خصوصی هستند، غرق در نور طبیعی می باشند که به واسطه جایگذاری مناسب پنجره ها و نورگیرهای بزرگ است. الوارهای چوبی و سنگهای طبیعی منعکس کننده لندسکیپ پیرامونی در حال تغییر هستند و پیوند قوی بین فضاهای داخلی و بیرونی خلق کرده اند. یک پالت رنگی خنثی، در سراسر ویلا دیدهایی از تغییر فصول را مانند یک اثر هنری، قاب می کند. 

طراحی محوطه ویلا به طور ظریفی به داخل کشیده شده است و از طریق یک ستون سنگی سبز رنگ مرکزی، به این ارتباط تاکید شده است. این ستون به وسیله یک راه پله شناور پیچیده شده به دورش، سه طبقه ویلا را به هم مرتبط کرده است.

پوشش سنگ زیرزمین، همکف و محوطه ویلا را نیز در بر گرفته است که شامل یک پارکینگ و کارواش کوچکی است و به علاقه زیاد ساکنان به ماشین هایشان، پاسخ می دهد و مکان ایده آلی برای کلکسیون آنها است.

دقت زیادی در جزئیات و متریال نهایی نماها، با الویت فرم غالب ویلا به کار گرفته شده است. سطح سنگی به طور یکپارچه ای تا الوارهای چوبی و سپس تا کنج شیشه ای پنجره ها امتداد یافته و دوباره به دیگر سطوح سنگی رسیده است. موفقیت ساخت ویلا به علت تمایز آن با بناهای همجوارش است. همچنینآن نیازهای سکونتی یک خانواده کامل را برآورده ساخته، دارای فرمی ظریف اما قهرمانانه است و طنینی معاصر از حس مکان را در تاریخ این خیابان خلق کرده است.

نظرات (0)

هنوز نظری ارسال نشده است

  1. نظرات و سوالات خود را در مورد این ویلا میتوانید با در میان بگذارید
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت